Panis slaví první bod sezony

Olivier Panis prolomil smůlu na technické problémy a dokázal využít síly nového motoru k zisku svého prvního bodu v roce 2003.

Nutno dodat, že se k němu tentokrát štěstí obrátilo přímo, neboť na posledním bodovaném místě jezdil dlouho jeho týmový kolega da Matta. Poté, co se však objevil problém na zavěšení kola, Brazilec odstoupil a Panis dokončil závod na posledním bodovaném místě.

Francouz poděkoval celému týmu za fantastickou práci v průběhu víkendu a litoval da Mattova odstoupení. „Mrzí mne Cristianovy problémy, neboť jel velice dobrý závod, ale na stranu druhou je to můj první bod a nový krok. Vůz byl velmi dobrý po celý víkend a my potřebujeme vyjít z tohoto výkonu do druhé, lepší poloviny sezony,“ prohlásil Panis.

„Jsem velmi zklamaný. Něco se stalo se zavěšením při výjezdu ze šikany a já nemohl pokračovat dále. Do té doby bylo vše v pořádku,“ řekl ke svému odstoupení těsně před cílem da Matta.

Šéf týmu Ove Andersson shledal výsledek víkendu pro tým jako velmi povzbudivý, neboť byli oba piloti po celý víkend velmi konkurenceschopní. „Na konci víkendu získal tým bod, který by mohl být považován za něco malého, ale pro nás znamená mnoho. Je to odměna za tvrdou práci a zklamání v posledních závodech,“ dodal Andersson.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy