Šéfové týmů tipovali šampiona

GP Malajsie (Sepang) | foto: Panasonic Toyota Racing

Německý deník Münchner Abendzeitung učinil průzkum mezi nejvyššími muži jednotlivých týmů Formule 1. Jediným, kdo se dotazníkem nezdržoval byl Frank Williams.

Od prvního závodu vede letošní tabulku průběžného pořadí obhájce titulu Španěl Fernando Alonso ze stáje Renault, ale Michael Schumacher z Ferrari se mu stále více přibližuje a pět závodů před koncem sezony ztrácí už jen deset bodů.

Že Alonso svoji pozici udrží a získá druhý titul věří šéf Renaultu a jeho manažer Flavio Briatore. Důvěru v něj vkládá také jeho budoucí šéf Ron Dennis z McLarenu.

Naopak sedm špiček dalších stájí předpokládá, že honička Michaela Schumachera bude úspěšná a Němec získá osmý titul. Kromě šéfa Ferrari Jeana Todta tak soudí Mario Theissen (BMW Sauber), Nick Fry (Honda), Christian Horner (Red Bull), Franz Tost (Toro Rosso), Colin Kolles (Midland) a Aguri Suzuki (Super Aguri).

Jak bylo již uvedeno, Frank Williams se k dotazníku vůbec nevyjádřil a Tsutomu Tomita (Toyota) soudí, že jsou šance obou pilotů vyrovnané.


Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy