Williams by o Webbera zájem měl

Williams, Frank | foto: Williams F1 Team

Mark Webber po sezóně opustí stáj Williams a vypadá to, že má zajištěného lepšího zaměstnavatele - pravděpodobně Renault.

Webber odešel z týmu z vlastní vůle, Frank Williams měl o jeho služby nadále zájem, ale kvůli zakoupení motorů Toyota by mu musel zkrátit finanční odměnu. A především zatím Williams nevypadá technicky vyspělejší než například Renault. Nebo půjde Webber jinam?

Frank Williams, zakladatel, šéf a spolumajitel stáje: "Mark pochopil, že se snažíme odvádět nejlepší možnou práci v rámci našich možností, ale zatím to pořád nefunguje. Možná se nám konečně zadaří, kdo ví? Já rozumím, co pro něj taková příležitost znamená (závodit u Renaultu?). Každý dělá všechno pro to, aby dostal podobnou příležitost. On má velkou šanci tuto příležitost získat a doufá, že mu to vyjde. On je hodně dobrý pilot. Když bude mít možnost, dokáže hodně. Přeji mu to. On je takový přímý a nemá o sobě příliš ideální představy. Říká všechno tak, jak to cítí a jak to je. Je to správný chlap. Doporučoval bych ho komukoliv."

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy