McLareny o jedno místo vpřed

Räikkönen, Kimi | foto: McLaren

Kimi Räikkönen i Pedro de la Rosa bodovali v dnešní Velké ceně Francie, ale ani jeden nedosáhl na stupně vítězů. McLaren utrpěl porážku od Ferrari, Renaultu, ale i od Toyoty.

Räikkönen se po startu dlouho zdržel za Ralfem Schumacherem, de la Rosa musel zase bojovat s Markem Webberem. McLaren nemá velký důvod k radosti, snad jen španělský náhradník za Montoyu nezklamal a podal solidní výkon.

Kimi Räikkönen (5.): "Je to zklamání, protože auto se řídilo dobře. Na vítězství jsme neměli rychlost, ale při zastávce v boxech jsem ztratil několik desetin sekundy, které mě stály čtvrté místo. Dneska to rozhodně mohlo dopadnout lépe. Auto se pořád zlepšuje a pro další testy budeme mít nová vylepšení, tak se těším do Hockenheimu za dva týdny, kde doufám před domácím publikem Mercedesu získáme lepší výsledek."

Pedro de la Rosa (7.): "Auto mělo rychlost a dobře se řídilo. Mohl jsem mít více bodů, kdybych se na startu nepropadl za Marka Webbera. Když jsem se před něj konečně dostal při zastávce, uvízl jsem mezi pomalejšími jezdci s jinou strategií."

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy