Renault před dnešním závodem

Alonso, Fernando | foto: www.auto-news.cz

Kvalifikace dopadla pro francouzskou stáj ideálně: Alonso má pole-position, dvojka Fisichella je hned vedle něj. Schumacher je až za Räikkönenem a hlavně za Trullim.

Je jasné, že o titul bojuje Alonso. Fisichella se snaží obsadit celkovou druhou příčku, musí porážet Räikkönena a Schumachera. Dostane příkaz pustit před sebe Alonsa, kdyby se v závěru závodu ocitl před ním?

Giancarlo Fisichella: "Jsme tým a pracujeme společně. Myslím, že Fernando má velký bodový náskok a je rychlý. Nepotřebuje ode mne žádnou pomoc. My teď musíme zvětšovat náskok před Ferrari a pokusit se dojet jakkoliv na prvních dvou místech."

Flavio Briatore, šéf stáje Renault: "Máme pro závod dobrou strategii. A Michael stojí o několik míst za námi. Nemáme obavy ani z Räikkönena, on není v celkovém pořadí naším soupeřem. Kimi nám bude krýt záda."

Renault může být maximálně spokojený, zato Norbert Haug od Mercedesu není z úspěchu Francouzů nadšený: "Fernando Alonso nám komplikuje situaci. Fisichellu bychom porazili, ale Alonso je příliš dobrý pilot. Kdybychom bojovali proti dvoum Fisichellům, bylo by to mnohem jednodušší, než proti jednomu Alonsovi a jednomu Fisichellovi."

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy