Red Bull stojí o Coultharda

Coulthard - Horner | foto: Sutton Images

Skotský pilot, který v neděli zařídil historický úspěch stáji Red Bull, pravděpodobně dostane nabídku na prodloužení smlouvy o další sezónu.

Christijan Horner, šéf týmu Red Bull, naznačil prodloužení smlouvy jako odměnu za odváděnou práci. Je-li tomu tak, David jistě nebude dlouho váhat. Nabídek má údajně více, ale u Red Bullu chce zůstat. Už patří mezi nejstarší a nejzkušenější piloty F1, ale stále je velmi rychlý.

Christijan Horner: "O jezdcích se definitivně nerozhodneme dříve než na konci léta, ale jsem moc rád, že David odvádí takovou skvělou práci. Vycházíme spolu velmi dobře, a když všechno funguje, tak proč bychom se měli rozejít? On je v neuvěřitelně dobré formě a nezapomínejme na Nigela Mansella a Damona Hilla, kteří byli starší než David, když se stali mistry světa. Pořád má co nabídnout a pořád je motivovaný, takže není důvod, aby skončil. Jeho kvality se již projevují na výkonech našeho týmu. Výsledky nejsou vše. Jenom my víme, čeho jsme díky němu dosáhli. Jak říkám, do konce léta nebude nic jisté, ale nevidím důvod, proč bychom neměli dál spolupracovat."

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy