Dell oficiálnym partnerom BMW Sauber

BMW | foto: BMW Motorsport

Spoločnosť zaoberajúca sa informačnými technológiami rozšírila svoje pôsobenie spolupráce s BMW z nižších sérií do Formuli 1.

Bolo iba otázkou času, kedy spoločnosť Dell začne s priamou spoluprácou s tímom BMW Sauber. Spoločnosť už v minulosti spolupracovala s BMW Motorsport na prestížných pretekoch 24 hodín Le Mans, kedy tím zaznamenal v roku 1999 svoje víťazstvo. Od tohto víkendu tak uvidíme logá spoločnosti na oboch monopostoch F1, overáloch a prilbách pilotov tímu.

Mario Theissen - riaditeľ BMW Motorsport:
"Dell a BMW sú špecifické vysokou úrovňou efektivity, extrémnemu štandardu kvality a individuálnosti v produktoch. Sme potešení, že môžeme nadviazať na úspešnú spoluprácu, ktorá sa rozširuje aj do Formuli 1. Dell bude naším ďalším silným partnerom pre náš ambiciózny projekt s tímom BMW Sauber F1."

Alain D.Bandle - viceprezident a generálny manažér Dell pre Nemecko a Rakúsko:
"Dell a BMW motoršport spája dlhá a prosperujúca spolupráca. Je preto logické, že došlo k príchodu k tímu BMW Sauber F1."

Spoločnosť Dell je jedným zo svetových lídrov v poskytovaní komplexných interných informačných technológií a internetovej infraštruktúry. Za posledný rok firma zaznamenala obrat až 56 biliónov amerických dolárov.

Foto: BMW Motorsport

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy