Renault lehce rozčarovaný

Fisichella, Giancarlo | foto: www.auto-news.cz

Obhájce loňského vítězství a mistrovského titulu Fernando Alonso zajel až čtvrtý nejrychlejší čas. Fisichella nezvládl závěrečnou dvacetiminutovku kvalifikace.

Renaulty ukazují už od včerejška dobrou rychlost v trénincích a obstály v prvních dvou patnáctiminutovkách dnešní kvalifikace. V závěru se však nepodařilo dostat z vozů maximum a startovní pozice jsou mírným zklamáním, ale Renault věří v lepší závod.

Fernando Alonso (4.): "Jsem docela zklamaný. Kvalifikace byla hodně uspěchaná, s tím jsme počítali. Říkal jsem to už před víkendem a potvrdilo se to. Mým cílem bylo zajet tři rychlá kola během hodiny. Auto bylo dobré a nemuseli jsme na něm nic měnit, ale udělal jsem chybu ve svém prvním rychlém kole, takže jsem musel jet znovu. Pneumatiky už potom nebyly tak dobré, a proto jsem byl až čtvrtý. Ale druhá řada není tak špatná. Víme, že máme rychlé auto, tak uvidíme zítra."

Giancarlo Fisichella (9.): "Jsem opravdu hodně zklamaný. V prvních dvou částech kvalifikace jsme viděli, že auto je konkurenceschopné, protože jsme docela snadno zajížděli dobré časy. Všechno šlo hladce, dokud jsme neobuli nové pneumatiky. Najednou byla moje rychlost pryč. Zatím nevíme proč, večer to budeme zkoumat."

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy