Super Aguri a Kosuke Matsuura

Nový tým zorganizovaný bývalým jezdcem Formule 1 Agurim Suzukim, hlída jedno místo pro Takumu Sata, který byl jedním z důvodů, proč tento tým vlastně vznikl.

V kuloárech Formule 1 se ovšem začíná hovořit o dalším Japonci, který by sestavu mohl doplnit. Tím by vznikla plně japonská stáj účatsnící se šampionátu Mistrovství světa. Jméno, o kterém se hovoří je talentovaný Kosuke Matsuura, jenž absolvoval dvě celé sezony v zámořském šampionátu IndyCar Series v týmu Super Aguri Fernandez Racing.

Vzhledem k tomu, že Aguri Suzuki své aktivity přesouvá do Formule 1, má Kosuke velkou naději, že v královně motorsportu nakonec opravdu nastoupí. Navíc Matsuura je chráněncem Aguri Suzukiho, který aktivně pro Japonsko vyhledává nové talenty.

V souvislosti s Matsuurou se také ovšem hovoří o skutečnosti, že mladý Japonec už léta nezávodil na klasických tratích. Což by hovořilo zase naopak v jeho neprospěch.

Ve hře o druhou sedačku je také Anthony Davidson, testovací jezdec bývalého týmu BAR. Co by tedy pro tým a budoucnost nové stáje bylo lepší: Sato - Matsuura, Sato - Davidson a nebo Davidson - Matsuura?

 

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy