Hlasy první trojky po kvalifikaci

Schumacher, Ralf | foto: Panasonic Toyota Racing

V dnešní deštěm ovlivněné kvalifikaci na zítřejší Grand Prix Japonska získal pole position Ralf Schumacher, kterého v první řadě doplní Jenson Button. Třetí čas zajel Giancarlo Fisichella.

Ralf Schumacher - Toyota, 1. místo
Skvělý pocit, získal jsem své první pole position u Toyoty a navíc na domácí dráze, tedy nejlepším možném místě. Chtěl bych poděkovat všem v Japonsku i Kolíně. Dnes nám počasí přálo. Ale nebylo to snadné, dráha klouzala a podmínky se měnily zatáčku od zatáčky. Věřím tomu, že můžeme mít zítra dobrý výsledek.

Jenson Button - BAR Honda, 2. místo
Kvalifikovat se v domácím závodě Hondy do první řady je určitě skvělé. Měli jsme štěstí na počasí a se svým kolem jsem byl spokojený. Vůz byl sice hodně nedotáčivý, ale pro závod ho nastavíme dobře a věřím, že předvedeme před fantastickými fanoušky dobrý výkon.

Giancarlo Fisichella - Renault, 3. místo
Se třetím místem jsem spokojený, už když jsem vyjížděl z boxů a začalo pršet, bylo jasné, že se budou podmínky zhoršovat. V posledním úseku už bylo hodně vody a přišel jsem o hodně času, jinak jsem mohl získat pole position bez velkých potíží. Máme ale dobrou strategii a McLaren je hodně vzadu.


Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy