DISKUZE K ČLÁNKU Pirelli přes četné stížnosti od týmů nedostalo ani jeden požadavek na změnu pneumatik. Na čem zapracuje?
Stížnosti na pneumatiky ze strany týmů slýcháváme často, Pirelli však nedostalo ani jeden oficiální požadavek na úpravu směsí či konstrukcí. Co by mělo změnit?
zpět na článek přehled všech diskuzíDiskuze: Pirelli přes četné stížnosti od týmů nedostalo ani jeden požadavek na změnu pneumatik. Na čem zapracuje?
Přidejte svůj názorMístní přihlášení
Přihlášení sociálními sítěmi
Nejlepší názory
Zobrazit příspěvky: Podle vláken Podle času
-
Miroslav D.
20:59 17.06.2019 194.228.59.XXXUživateli bylo zakázáno přispívání do diskuzí. Opakovaně porušoval podmínky diskuze. -
Gustav Anděl
11:40 17.06.2019 185.86.97.XXXRedBull už dávno přebral Ferrari titul Plačka roku. Možná jsou ale Helmutovy slzy základní ingrediencí pro sirup, ze kterého se vyrábí redBull...
Je to škoda, je to tým jedněch z nejlepších inženýrů a designérů, ale jakmile začnou mluvit, tak je vidět, že nejsou opravdový závodní tým, spíš jen takový projekt, který je chvilku a baví a chvilku nebaví...-
GRAHAM
12:23 17.06.2019 77.236.218.XXXHele taky ho nemusím.... nutno ale uznat že jako Reklama na RB funguje skvěle a s ničím se nemaže. Až odejde, bude chybět....jako Lauda. Mne už nevadí....on jist=e věci říká cíleně a vědomě....nepřesnost je důmyslně skrytá. Umyslný polobulvárek....-
-
Gustav Anděl
13:08 17.06.2019 185.86.97.XXXHelmut na reklamu s..., on se jen chová jak Miloš, v jeho věku už nemá žádné zábrany a jen si užívá svou moc. Arogantní stařec. Lauda byl osobnost, mistr světa, někdo kdo si mohl dovolit takové řeči, za ním stály celoživotní činy a postoje. A i přesto dokázal byl v rozhovorech lidský a i díky tomu byl tak populární. Red Bull jako firma u mě nemá problém a z energy drinků mi chutná nejvíc. Ale nechutnají mi jejich kecy.
-
-
-
-
Situs
08:40 17.06.2019 85.70.164.XXXUpravovat pneumatiky dle toho jak komu nesedí? Co přijde příště? Bude se nadávat když někdo poruší pravidla a bude potrestaný? Oh počkat
Ne vážně, tohle mi přijde už jako zoufalá ukázka jak neumět prohrávat. Chtít po pneu vlastnosti které vám sedí chápu, ale chtít po pneu vlastnosti které nesedí někomu jinému by jsme v tomto sportu s jedním dodavatelem vůbec neměli slyšet.-
-
-
-
-
-
daaviid23
09:34 17.06.2019 90.182.169.XXXJako chápu, konečně jsi se oficiálně přiznal, že držíš Mercedesu palce ale poslouchej jednu věc.
Proti všem dominancím za posledních xx let se zasáhlo pravidly. Však i proti Ferrari, které bylo/je prý strašně preferované, se zasáhlo pravidly v roce 2005. To samé Renault a o RB se snad ani nemusím zmiňovat.
Prostě uznáme Mercedes nejlepšíma, pogratulujeme a pak je zařízneme ....pro dobro sportu
-
-
-