DISKUZE K ČLÁNKU Montezemolo o Alonsovi: "Když nevyhrával, pak s týmem moc nedržel." Španěl hned kontruje
Před devíti lety se Fernando Alonso přidal k Ferrari, s nímž měl tvořit hvězdný tým a vyhrávat tituly. To se žel nepodařilo a bývalý prezident Scuderie Luca di Montezemolo nyní na toto období vzpomíná v oficiálním podcastu Formule 1.
zpět na článek přehled všech diskuzíDiskuze: Montezemolo o Alonsovi: "Když nevyhrával, pak s týmem moc nedržel." Španěl hned kontruje
Přidejte svůj názorMístní přihlášení
Přihlášení sociálními sítěmi
Nejlepší názory
» Mansell_fan
(Hlasovali 5 lidé)
27.03.2019 13:25
Kéž bychom Alonsa nechali už v klidu odpočívat.… »
Zobrazit příspěvky: Podle vláken Podle času
-
airwar1939
09:16 01.04.2019 176.74.141.XXXPodle mě Fernanda Monte přesně vystihnul v tom prvním odstavci, Niki i michael dokázali dýchat pro tým. Fernando byl individualista. Pamatuji loni jak po téměř každém průměrném závodě řekl, že to byl jeho nejlepší jezdecký výkon v karieře, což logicky atmosféře v týmu uškodí, a každého se to dotkne.
Osobně mě v pozitivním smyslu po prvním závodě ohromně překvapil Lando Noris, že je dobrej na trati jsem už tak nějak věděl, ale to, že si po svém prvním závodě ve Formuli 1, který se mu úplně 100% nepovedl, nasype popel na hlavu a týmu se omluví, to klobouk dolů. Věřím, že pro takový kluka se mechanici rádi přetrhnou.
Technici a mechanici jsou jenom lidé a snaží se postavit a připravit pro svého jezdce ten nejlepší vůz. To že se to né vždy povede, neznamená že neodvádí výbornou práci, jen tu práci někdo odvedl lepší. Jezdec by si měl umět vážit toho co pro něho tým dělá, a žádný jezdec nemá dané, že bude mít nejlepší auto... tuhle poctu dostal jen zlomek jezdců v historii Formule 1. Tudíž to, že zrovna nemám nejlepší auto, bych neměl brát jako křivdu od týmu na sobě. -
jon
02:48 30.03.2019 90.176.154.XXXJá tedy nevím. Neříkám, že je vše černobílé, ale on se Fernando v McLarenu ukázal jako nějaký hromosvod? A po pár letech zpět v Renaultu, který byl v těch letech hodně mizerný někdo čekal, že jeho ego spadne někam pod bod mrazu, ale bude jezdit jako v dobách největší slávy?
Hlavní problém byl podle mě v tom, že si někdo hodně věřil, sliboval a pouštěl pusu na špacír. Stejně jako to udělal neuváženě pár let před Ron Dennis. Alonso není žádný svatoušek, ale očividně si hodně potrpí na tom, co je mu přislíbeno a to doslova. I jako fanda Lewise moc dobře vím, co se ve 2007 odehrálo v McLarenu. PR je jedna věc, realita druhá. Apropo podstata problému tehdy byla pochopitelná pro Alonsa, to jak se zachoval v rámci špionážní aféry věc druhá, ale míchat obojí dohromady je nesmysl. -
-
-
Mansell_fan
13:25 27.03.2019 37.188.134.XXXKéž bychom Alonsa nechali už v klidu odpočívat. Ale on je to prostě neodolatelný clickbait -
-
-
-
Mike17
16:54 28.03.2019 185.149.130.XXXNevycházím z nadpisu, ale z této jeho citace:
"Pro mě je na úrovni s Hamiltonem a Vettelem a v závodě je velmi blízko Michaelovi."
Zdroj: https://f1news.autoroad.cz/novinky/95895-montezemolo-o-alonsovi-kdyz-nevyhraval-pak-s-tymem-moc-nedrzel-spanel-hned-kontruje?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku
Tedy nevím, co jsi četl ty, ale opět plácnutí do prázdna.-
HellHogr
19:30 28.03.2019 37.48.33.XXXMike17
Mike17 13:17 27.03.2019 185.149.130.XXX
Hups. Dovolit si ho přirovnat k Hamíkovi a hlavně Vettelovi a říct, že se pouze blížil Schumimu
Tak nevím, jestli neumíš psát, nebo se obecně vyjadřovat, přiřovnat někoho k někomu je: Pastrňák může být jako Jágr ... pokud ovšem řekne, že jsou na stejné úrovni, je to: Pastrňák má stejnou výkonnost jako měl Jágr při své druhé sezoně NHL-
-
-
-
HellHogr
11:17 29.03.2019 37.48.33.XXXNo není zač, každopádně, že ti někdo hodí plus nebo mínus neznamená, že máš pravdu či tě pochopili správně, pokud tě nekdo pochopí špatně, ale myslí si, že ví co si tím chtěl říct, je to to samé? já nevím jak ti jinak vysvětlit, že tvůj první příspěvek říká něco o tom jak Montezemelo údajně Alonsa srovnával .. přitom říkal něco o výkonnostní stránce a úrovni, to je sakra rozdíl Miku, možná by si to mohl zkusit pochopit, já si vážím toho, jak tě stále fascinují moje komentáře, děkuji
-
-
-
-
-
-
-