DISKUZE K ČLÁNKU Poslední den testů: Ferrari jen o tisíciny před Mercedesem, Red Bull zradila převodovka + VIDEO
Pátek se v Katalánsku nesl ve znamení posledního dne předsezónních testů. Týmy se jej snažily maximálně využít a co nejlépe se připravit na GP Austrálie za dva týdny. Přitom se více zaměřily také na rychlost na jedno kolo, pod hranici 76 sekund se však nedostaly.
zpět na článek přehled všech diskuzíDiskuze: Poslední den testů: Ferrari jen o tisíciny před Mercedesem, Red Bull zradila převodovka + VIDEO
Přidejte svůj názorMístní přihlášení
Přihlášení sociálními sítěmi
Nejlepší názory
Zobrazit příspěvky: Podle vláken Podle času
-
Situs
18:43 01.03.2019 85.70.164.XXXTak máme po testech tak si dovolím napsat mé dojmy.
1) Ferrari vládne ale spolehlivost trochu strašák.
2) Mercedes momentálně ztrácí, ale dotahuje se a uvidíme válku konceptů kde se uvidí jaký kdo má vývojový potenciál. Neodepisuji je.
3) RedBull moc neukázal a těžko tak mohl přesvědčit. Mají spolehlivostní potíže a Gaslyho, hodně to ovlivnilo jejich program takže těžko soudit kolik z toho dostanou. Gasly mimochodem ve stintu než to rozbil ztrácel na Verstappena poměrně hodně. To třeba včera Leclerc stejná liga jako dnes Vettel.
4) Renault, McLaren, Alfa, TR, Haas, FI - těžko hodnotit, je to strašně těsné. Nikdo nepředvedl nic z čeho bych si sedl na zadek a řekl tihle z nich budou nejlepší. Renault nevím co dělá ale pořádně jsem závodní simulaci neviděl a moc dlouhých výjezdů také ne, je pro mě velmi málo čitelný. McLaren zpočátku dlouhé výjezdy nic moc ale velice se za testy zvedal, dnešní Sainzův závod či dlouhé stinty byly opravdu dobré a velmi konkurenceschopné, hodně pozitivní. TR jezdí dost podobně a nejsou na tom špatně. Haas takový nenápadný a od Alfy jsem čekal asi více, jestli něco netají přijdou mi jak ostatní ve skupině. FI trochu zaostává ale maj mít hodně jiné auto.
5) Williams s přehledem nejpomalejší v poli. Kubica při svém návratu bude soutěžit jen s parťákem kdo nebude poslední. Tam je to prostě bída.-
HellHogr
18:52 01.03.2019 37.48.33.XXXJá bych řekl, že McLaren, je o něco za Renaultem a STR je na úrovni McLarenu, potom Haas, RP a Williams, jinak myslím, že Mercedes má v záloze ještě toho dost, ale u Ferrari tá spolehlivost je horší a horší, o to víc je asi strašák, když Haas, Ferrari i Alfa měli problémy s výfukem-
Situs
19:13 01.03.2019 85.70.164.XXXDnes tenhle stint Sainze na C2 byl velmi působivý [odkaz na stránku]
-
-
Situs
19:20 01.03.2019 85.70.164.XXXKdyž porovnáš delší stinty tak Ferrari v tuto chvíli tu rychlostní výhodu určitě má. Ta půl sekunda je docela reálná. Z těch rychlých kol tohle nepoznáš, tam schováš co chceš, když chceš. U těch simulací je to trochu horší. Jsou to ale jen testy a nikdy nemůžeš vědět přesně jak to je.-
-
Situs
19:42 01.03.2019 85.70.164.XXXTo určitě blafuje i Ferrari, ale na těch simulací závodů to jde hůře, tam chtě nechtě trochu ukázat už musíš. Zdá se že Ferrari teď tu výhodu má, proti davu posuzovatelů bych v tomto případě nešel. I Leclerc by si vsadil na Ferrari, a ten něco ví. Takový RB vidí Ferrari před nima a Mercedes za nima.
-
-
-
-
-
-
-
-
-