Lowdon je s Bianchim a Chiltonem spokojen

Bianchi, Jules

Bianchi, Jules | foto: Manor Racing

Sportovní ředitel Marussie Graeme Lowdon říká, že Jules Bianchi a Max Chilton odvádějí skvělou práci, o sestavě Marussie pro příští sezonu sa ale rozhodne až v prosinci.

Letos v Monaku získal Jules Bianchi historicky první bod pro tým Marussia, zatímco Chilton je ke svému kolegovi blíž, než v loňské sezoně. Marussia je aktuálně na devátém místě v Poháru konstruktérů a Graeme Lowdon je přesvědčen, že rozhodnutí ponechat stejnou sestavu i pro tento rok přináší ovoce. 

„Já si myslím, že oba odvádějí skvělou práci,“ tvrdí Lowdon. „V týmu vládne dobrá atmosféra, oba jezdci se navzájem pobízí k lepším výkonům v dobrém smyslu slova – až na nehodu z Kanady. Je to poprvé, co jsme si ponechali stejné jezdce ve druhé sezoně za sebou, a zdá se, že to funguje docela dobře. Oba jezdci se stále učí. Poskytujeme jim stabilní místa, co jim v rozvoji jejich dovedností pomáhá.“

I když je Lowdon očividně spokojen, podle něho si Marussia nechává čas na rozhodnutí o sestavě pro rok 2015 až na období po sezoně.

„Existuje sto a jeden různý vliv na tým a sestavu jezdců, stejně jsou ovlivňováni jezdci. Takže co se týče sestavy pro příští sezonu, tradičně si necháváme čas na rozhodnutí až do prosince. Pak uvidíme, kam se náš tým dostal. V současnosti se plně soustředíme na udržení si našeho umístění po zbytek sezony.“

Diskuze:

Počet příspěvků: 1 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu