Vettel se soustředí jenom sám na sebe

Vettel, Sebastian

Vettel, Sebastian | foto: Red Bull Racing

Pilot red Bullu se snaží nevnímat, co se děje kolem něj.

Zdá se, že Fernando Alonso a Lewis Hamilton jsou jedinými jezdci, kteří by mohli ohrozit Sebastiana Vettela při jeho cestě za čtvrtým titulem mistra světa. Sebastian má dost sebedůvěry, aby ten titul získal. I když ho má na dosah, uvědomuje si, že stále ještě existuje matematická šance pro jeho soupeře.

„Potřebujeme se soustředit sami na sebe a nezatěžovat se tím, co se děje kolem nás. Nepodstatné věci by mohli snížit naší pozornost. Proto se nezajímám o toho, či onoho pilota, koncentruju se sám na sebe. Jestli budu i nadále pracovat tak jako dosud, budu mít ty nejlepší šance na vítězství v šampionátu,“ vyhlásil Vettel.

„Moc jsme pracovali, abychom se ocitli v silné pozici. Nechci mluvit za nikoho jiného, ale jistě se najde hodně těch, kteří by chtěli být tam, kde jsme my. Před námi je ještě dost závodů a ve hře je dost bodů. Nemusím být génius, abych věděl, že se dá získat ještě víc bodů, než je můj náskok. Musíme se proto koncentrovat na nadcházející závody. Bylo by chybou, kdybychom tak neudělali.

Diskuze:

Počet příspěvků: 2 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu