DISKUZE K ČLÁNKU Sprint ovládl Bottas před druhým Verstappenem, Hamilton po stíhací jízdě pátý
V třetím sprintovém formátu závodních víkendů dokázal zvítězit Valtteri Bottas, který tak odstartuje do zítřejšího závodu z první pozice. V těsném závěsu za ním se umístil Max Verstappen, třetí skončil Carlos Sainz, ten už ale ztrácel necelých 19 vteřin. Hamilton se po fantastické jízdě dokázal prodrat startovním polem a skončil na páté pozici.
zpět na článek přehled všech diskuzíDiskuze: Sprint ovládl Bottas před druhým Verstappenem, Hamilton po stíhací jízdě pátý
Přidejte svůj názorMístní přihlášení
Přihlášení sociálními sítěmi
Nejlepší názory
Zobrazit příspěvky: Podle vláken Podle času
-
Petr Hloušek
17:41 14.11.2021 194.79.55.XXXJá jsem zvědav jestli Hamovi půjde předjíždění tak dobře jako včera, kdy si myslim, že piloti kteří nebojovali o špici určitě nechtěli zbytečně riskovat pro 0 bodů -
HellHogr
17:37 14.11.2021 31.30.160.XXXTohle vše RB změnil pod Parc Fermé - vše bez trestu:
Red Bull Racing Honda:
Car 33: Brake master cylinders
Rear wing upper flap
Rear wing flap snubber
LHS front trackrod antirotation device
ICE aux oil return pipe
Parameter changes associated with the replacement of the brake master cylinders
Car 11: Brake master cylinders
Parameter changes associated with the replacement of the brake master cylinders -
-
GRAHAM
16:37 14.11.2021 88.103.230.XXXMyslím že pro diváky na okruhu a o ty jde především ohledně tohoto, je ten sprint naopak perfektní. Berte to jako balíček , pro ty co tomu věnují celej víkend za "velké" peníze. Jinak v módu co bylo, kdy se v sobotu skoro nevyjelo by za to nikdo připlatit nechtěl. A oni chtějí vydělat tak musí něco předvézt.
Já bych naopak chtěl vidět soutěž pilotů F1 mezi sebou na zcela stejných autech. To bych udělal v sobotu. Všichni stejnej materiál a jezděte.-
-
Ferda
17:40 14.11.2021 46.47.176.XXXJá hodně obrážel různé závody v okolí a bylo mi zcela jedno co se zrovna jelo. Od ploché dráhy přes motocross, autocross, plecháče, rallye či nějaké motorky. I side jsem měl možnost vidět.
Samozřejmě, že většinou jsem neznal ani jednoho jezdce nebo tým, ale kochal jsem se vždy.
Kupodivu není můj nejsilněší zážitek závod F1, ale Grand Prix v Brně ještě na staré trati léta páně 1976.
-
-
-
-
HellHogr
16:05 14.11.2021 31.30.160.XXXJá ten sprint nemusím, ano včera to bylo fajn, ale o čem to bylo? start a show Hama a jak to bylo v ANglii? start a show Alonsa nic jinýho to nebylo a Monza byla naprosto strašná. To je prostě dost málo a hlavně se tu řeší snižování nákladů pro týmy a pak se zavede sprint na 100km, což je víc, než co týmy ujedou ve FP3 a logicky se tá spotřeba materialu celkově zase někdo projeví a k čemu to?
-
-
-
-
-
-
-
Petr Hloušek
15:28 14.11.2021 194.79.55.XXXpřesně. Dost často s tebou nesouhlasim, ale teď nechápu jak ti za tento příspěvek může dát někdo mínus.
Jinak Salaš dneska jel taky pěkně
-
-