Williams potvrdil nového sponzora

Tým Williams neměl jako jediný z předních týmů za hlavního sponzora tabákovou společnost a s jeho novým sponzorem se dostala situace ještě dále. Vedle HP byl totiž potvrzen výrobce odvykacího programu GlaxoSmithKline.

Jedná se o společnost působící na poli boje proti nikotinu. Jejím hlavním produktem je NiQuitin CQ, který je stále oblíbenějším. Sir Frank Williams, šéf týmu BMW Williams mluví o podpisu kontraktu s netradičním sponzorem jako o historickém mezníku ve sponzorství Formule 1. „Je to skvělá zpráva nejen pro tým BMW Williams, ale pro sport samotný. Ve chvíli zákazů tabákových reklam, je velmi příhodné, že místo tabákové reklamy zaujme logo firmy bojující proti kouření. Tato dohoda potvrzuje, že i po skončení tabákového sponzorství má F1 budoucnost,“ prohlásil Williams.

„Rádi bychom touto cestou varovali před závislostí na nikotinu. Je to způsob, jak pomoci milionům diváků s kouřením přestat a především po tolika letech masivní propagace cigaret,“ řekl k podpisu kontraktu obchodní manažer Mark Dickinson.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy