Alonso vítězem první kvalifikace

Alonso, Fernando | foto: Fernando Alonso

Fernando Alonso, Jarno Trulli a Michael Schumacher. Jména tří nejrychlejších jezdců dnešní kvalifikace.

Španělský pilot Renaultu vykročil za obhajobou svého malajského vítězství správnou cestou a do zítřejší rozhodující kvalifikace má k dobru na druhého Trulliho 145 tisícin vteřiny.

Michael Schumacher hrdě nesl standartu Ferrari a na rozpálené dráze získal 3. nejlepší čas. Jeho ztráta na Alonsa činí 389 tisícin vteřiny. Čtvrtý skončil Nick Heidfeld, následoval Fisichella, Webber a Raikkonen.

Jen 50 tisícin vteřiny ztratil na Fina Rakušan Klien s Red Bull, což je jistě výborný výkon, navíc jeho týmový kolega Coulthard a dosud jednoznačně úspěšnější jezdec nové stáje, skončil dnes až na čtrnáctém místě.

De la Rosa a Massa uzavřeli Top10. Jedenáctá pozice Ralfa Schumachera ostře kontrastuje s druhý časem Trulliho, ale mladší Schumacher jel dobré kolo, bohužel pro něj se však nevyvaroval chyby a jízda mimo trať ho stále cenný čas.

Se 12. a 13. časem se museli spokojit oba jezdci BAR Honda Button a Sato. Barrichello se při svém letmém kole objevil na dráze poprvé od včerejšího dopoledne a 15. čas je potřeba přičíst na vrub jeho nespolehlivému Ferrari.


Foto: Fernando Alonso

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy