Massa zůstává ve Ferrari, Hülkenberg by měl zamířit do Sauberu

Force India | foto: Sahara Force India

Budoucnost Felipeho Massy a Nica Hülkenberga byla dlouhou dobu velkou neznámou. Vše ale nasvědčuje tomu, že brazilský pilot zůstává u Ferrari zatímco Němec je spojován s odchodem do Sauberu.

Výkony Felipeho Massy se v posledních závodech zlepšily a v dnešním závodě byl dokonce rychlejší, než jeho týmový kolega Fernando Alonso. A zdá se, že své místo u italské stáje dokázal uhájil. Oficiální potvrzení by mělo přijít v nejbližších dnech.

"Nemám žádné pochybnosti. Ale každopádně čekám na tu chvíli, kdy obě strany řeknou OK, pak máte jistotu. Myslím, že se to stane už brzy," odpověděl na otázku ohledně své budoucnosti Massa pro Autosport.

Podobně hovoří i šéf Ferrari Stefano Domenicali. "Felipe je velmi silným jezdcem, jinak bychom se rozhodli opačně. Cítím, že když dostal pod kontrolu pneumatiky a auto, podává výkon, který by měl," uvedl šéf Scuderie.

A vzhledem k těmto zprávám se objevily spekulace také ohledně Nica Hülkengerga, který byl nějaký čas spojován se sedačkou v rudém voze. Nyní se však objevily hlasy, že Němec míří do Sauberu, který hledá náhradu za Sergia Péreze. Na potvzení ohledně uvolněných sedaček si však ještě budeme muset počkat.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 6 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy