Prodlouží Schumacher smlouvu s Mercedesem?

Mercedes | foto: Daimler AG

Ač mnozí považují příchod Lewise Hamiltona do Mercedesu za hotovou věc, německý deník Bild nyní přišel s informací, že jednání o budoucnosti 43letého Schumachera v Mercedesu jsou nyní v plném proudu.

Bild informoval o tom, že Mercedes nabídl sedminásobnému šampionovi novou roční smlouvu pro rok 2013, zatímco Schumacher by měl zřejmě zájem o jednostrannou opci, která by mu umožnila pokračovat v kariéře i v roce 2014, pokud by se tak rozhodl. 

Případný podpis smlouvy mezi Mercedesem a Schumacherem by nejspíš znamenal konec spekulací o přichodu Hamiltona do Mercedesu. Bild přitom tvrdí, že Hamilton od svého potencionálního budoucího zaměstnavatele požaduje plat 25 miliónů eur za rok.

V minulých dnech ale začala německá média s McLarenem spojovat jméno Nica Rosberga, který však má s německou automobilkou platnou smlouvu pro rok 2013. Začínají se tedy objevovat spekulace, že Mercedes by do příští sezóny mohl nastoupit s jezdeckou sestavou Schumacher - Hamilton. Navíc je možné, že v celé záležitosti budou hrát významnou roli motory Mercedes.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 54 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy