di Montezemolo nebyl zaskočen stručností

Prezident Ferrari naopak stručné prohlášení Michaela Schumachera považuje za dobré.

Proti loňskému oficiálnímu představení nového monopostu Ferrari byl německý pilot při dnešní prezentaci neobyčejně stručný. „Jsem připraven, celý tým je připraven na novou výzvu a novou sezonu,“ řekl pouze šestinásobný šampion.

Luca di Montezemolo si myslí, že by Michaelova málomluvnost neměla být chápána jako rozčarování z vozu, ale přesně opačně. „Když toho jezdci mnoho nenamluví, je to dobré znamení.“

„Toho, čeho jsme zatím dosáhli v letošním roce by bez podpory našich partnerů nešlo. Za tímto vozem jsou hodiny a hodiny práce obrovského počtu lidí,“ připomíná prezident Ferrari. Doplnil, že důležitým je především postupný a neustávající vývoj.

di Montezemolo je rád, že si dělá tým tolik starostí o udržení současné špičkové úrovně. „Je to soutěž, ve které jsme zvítězili a hodláme vítězit i nadále. Tento rok bude jistě velmi těžký. Všechny automobilky vyjma GM a Audi jsou v F1 zastoupeny velmi silně,“ dodal Ital.

Závěrem ještě při dnešní prezentaci nového F2004 slíbil, že pokud tým nezvítězí v roce 2004, pak se o to pokusí znovu v roce 2005. „Ale jsme předurčeni k tomu, zvítězit i letos,“ uzavřel proslov Luca di Montezemolo.


Foto: Archiv

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy