McLaren se nelepší, spíše naopak

Kovalainen, Heikki | foto: McLaren

McLAREN - REVIEW; Lewis Hamilton by tak rád potěšil domácí diváky, žel auto je závod od závodu spíše horší než lepší. Mizérii potvrdil předčasným odstoupením kvůli kolizi, v níž si žádnou vinu nepřipouští, Heikki Kovalainen.

Lewis Hamilton, 16.
Dal jsem do toho dnes vše. I když jsem bojoval o spodní pozice, jezdil jsem celý závod úplně na limitu. Věděli jsme, že to bude těžké a své bitvy s Fernandem jsem si užíval, dnes jsme ale neměli rychlost na body. Nejlepší věcí na tomto víkendu byli fanoušci: opravdu mě to potěšilo, když mě celý závod povzbuzovali. Tak rád bych jim vyjel dobrý výsledek, aby byli spokojeni a má země hrdá, stále však máme před sebou množství práce, do té doby musíme být realisté.



Heikki Kovalainen, nedokončil
Jsem samozřejmě zklamaný z toho, že jsem nedojel v našem domácím závodě. Než jsem odstoupil, vůz fungoval dobře a strategie také, dařilo se nám plnit stanovený cíl. Pak do mě zezadu najel Bourdais a poškodil mi levou zadní část vozu. Musel jsem nakonec zastavit, protože náraz učinil monopost neovladatelným. Rozhodli jsme se odstoupit z bezpečnostních důvodů.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy