Pro Force India znovu jen poslední řada

Fisichella, Giancarlo | foto: Sahara Force India

FORCE INDIA - REVIEW; Skvělá rychlost na rovinkách nebyla týmu Vijaye Mallyi nic platná. Oba vozy do závodu znovu odstartují až z konce startovního pole, i když Adrian Sutil na trápící se McLaren Heikkiho Kovalainen ztratil jenom desetinu.

Adrian Sutil, 19.

Věděli jsme, že dnešní kvalifikace bude těsná. Vyvážení mého vozu bylo OK, nemyslím, že vynechání včerejších volných tréninků pro nás znamenalo nevýhodu. Znovu to prostě bylo jen o několik desetin. Podmínky na trati našim vozům vyhovovaly, přítlak byl oproti dopolednímu tréninku lepší. Na konci dne nám bohužel chyběla celková rychlost, abychom se mohli posunout dopředu.

 
Giancarlo Fisichella, 20.

V závěru mého posledního kola jsem uvízl v provozu, cítil jsem, že svůj čas bych mohl vylepšit. Vůz se řídil dobře, v porovnaní s ranním tréninkem určitě lépe. Náš výkon v závodě je pokaždé lepší než ten v kvalifikaci. Kovalainen a Raikkonen od nás nejsou daleko, myslím, že zítřejší závod bude náročný a vyrovnaný. Uvidíme, co dokážeme vytěžit s naší strategií, pokusíme se získat co nejvíc pozic.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy