Jenson Button věří v opakování

Pilot týmu BAR Honda Jenson Button doufá, že formu z GP Rakouska potvrdí i při nadcházejícím závodě v ulicích monackého knížectví. Brit skončil v Rakousku na 4. místě, což byl dosud jeho nejlepší výsledek kariéry.

„Jestliže skončím v Monaku stejně, jako v Rakousku, budu velmi spokojený. Na A1-Ringu jsem se opravdu bavil, neboť jsme bojovali s nejlepšími týmy. Bylo skvělé jezdit v předu a připsat si tolik bodů,“ prohlásil Jenson Button.

Své nadšení však mírnil při úvaze o charakteru monacké tratě. „Bude to těžký závod. Okruh je samá zatáčka a velmi nerovný. Tvrdé to bude především pro ruce, neboť je tam množství ostrých zatáček. Většina z nich také nemá únikovou zónu a není do nich vidět, takže vám nezbývá než věřit, že se na dráze před vámi nic nestalo,“ dodal Brit.

Tým BAR Honda byl při posledním závodě velmi konkurenceschopný, neboť i kolega Jacques Villeneuve jezdil přes elektronické problémy s volantem na bodovaných místech. Nakonec ale ze závodu pro tytéž problémy odstoupil. „Vůz byl velmi dobrý ve všech závodech sezony, takže by tomu tak mělo být i v Monaku. Na závody se velmi těším, ale pokud se nezbavíme problémů se spolehlivostí, pak se budu těšit méně,“ zavtipkoval Button.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy