Ferrari zítra plánuje akci na počest Schumacherových narozenin

Schumacher, Michael

Schumacher, Michael | foto: Aleš Sirný, F1NEWS.cz

Fanoušci Ferrari zítra zorganizují akci na oslavu pětačtyřicátých narozenin Michaela Schumachera, který stále leží v kómatu v nemocnici v Grenoblu po vážné nehodě na lyžích.

Michael Schumacher se narodil 3. 1. 1969 a zítra tedy oslaví čtyřicáté páté narozeniny. Už čtyři noci však strávil v kómatu v nemocnici v Grenoblu, kde skončil po vážné nehodě na lyžích. Během své kariéry získal celkem sedm titulů mistra světa F1, pět z nich v rudých barvách italského týmu. A právě Ferrrari dnes uvedlo, že na počest a podporu jejich bývalého šampiona zítra uspořádá oslavu.

"V těchto obtížných dnech při příležitosti jeho narozenin plánují kluby Ferrari ukázat jejich podporu a zorganizuje tichou a uctivou akci v červených barvách konanou v nemocnici v Grenoblu," oznámil tým.

Za podporu celého světa děkuje i Schumacherova rodina, která na jeho oficiálních stránkách dodala: "Je to velký bojovník a víme, že se nevzdá. Děkujeme." Schumacher již prodělal dvě operace mozku a prvních dnech se jeho stav se mírně zlepšil. Dnes nebylo vydáno žádné oficiální prohlášení. Jeho stav je stále vážný, ale stabilizovaný.

 

Diskuze:

Počet příspěvků: 9 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu