DISKUZE K ČLÁNKU Těsnou kvalifikaci ovládl Hamilton, Verstappen druhý

Těsnou bitvu v kvalifikaci na GP Španělska ovládl Lewis Hamilton před Maxem Verstappenem. Třetí skončil Valtteri Bottas a čtvrtý Charles Leclerc.

 zpět na článek přehled všech diskuzí

Diskuze: Těsnou kvalifikaci ovládl Hamilton, Verstappen druhý

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 37, poslední 09.05.2021 15:11 Vložte komentář

Zobrazit příspěvky: všechny podle vláken všechny podle času

  • Situs

    Situs

    88.102.38.XXX
    Tak gratulace ke 100PP pro Hama, to je darda a dnes to bylo hodně vydřený 01 Mercedes a RedBull jsou jinde a zklamal mě odstup středu pole kdy se NIKDO nevešel pod procento ztráty a to je prostě špatné. Naopak střed pole mezi sebou to je neskutečný masakr a každý detail je po zásluze potrestán. Nakonec nejšťastnější byl Leclerc ale měl to o fous před Oconem. Myslím že Norris na to měl ale právě ten detail že musel použít jednu gumu navíc v Q1 a pak mu nevyšlo jedno kolo a šup, není tam. Alonso se slušně držel Ocona, ale opět, pneu navíc v Q1 a pak jen jeden pokus který jen tak tak stihl ale bylo dle mě i tak kompromitováno neb nájezdová rychlost do toho kola už neodpovídala, uvidíme co se k tomu objeví. Škoda že nebyl o fous horší aby startoval 11, no uvidíme jak se bude dát bojovat zítra.

    Jednu poznámku, Kimi nějak na to jedno kolo úplně vyhasíná. A tam žádné vysvětlení na přestup nebo dokonce návrat po pauze není.

    + 1 / − 1

    ohodnotit kladně záporně

    Reagovat Nahlásit
Zavřít reklamu