DISKUZE K ČLÁNKU McLaren představil MCL35M poháněný Mercedesem + FOTO
Jako první představil vůz pro sezonu 2021 McLaren. Britská stáj bude chtít s modelem MCL35M minimálně zopakovat loňské úspěšné tažení, kdy skončila v Poháru konstruktérů na třetí příčce.
zpět na článek přehled všech diskuzíDiskuze: McLaren představil MCL35M poháněný Mercedesem + FOTO
Přidejte svůj názorMístní přihlášení
Přihlášení sociálními sítěmi
Nejlepší názory
Zobrazit příspěvky: Podle vláken Podle času
-
rock
06:35 16.02.2021 80.78.139.XXXHmm. McLaren báječně využil sezónu, kdy současně
- Racing Pointu byly odebrány body za něco, co nebyl prohřešek proti technickým předpisům a prohřešek proti sportovním pravidlům je na úrovni oblíbeného ducha pravidel nebo přinejhorším administrativní chyby
- Ferrari jezdilo jenom s jedním pilotem
- a i u Renaultu měl druhý pilot hodně problémů sám se sebou
Budou muset u McLarenů hodně přidat, aby nemuseli spoléhat na to, že se okolnosti zase takhle sejdou.-
HellHogr
10:27 16.02.2021 31.30.171.XXXAno, používali prvky jiné týmu a nebylo to v rosporu s pravidly ... a potom se vymlouvání kdo jel na jednoho či dva piloty, McL měl x smůly a to nevytáhneš jen své doměnky, aby ti to vycházelo, to bych taky mohl říct u Mercedesu, že ostatní měli to a to a proto jim nestačili-
kubajs
10:36 16.02.2021 82.145.223.XXXUživateli bylo zakázáno přispívání do diskuzí. Opakovaně porušoval podmínky diskuze.-
-
kubajs
11:02 16.02.2021 82.145.220.XXXUživateli bylo zakázáno přispívání do diskuzí. Opakovaně porušoval podmínky diskuze.-
HellHogr
12:21 16.02.2021 31.30.171.XXXAle tady byl arguemtn, že Ferrari jelo na jednoho pilota, to je prostě blbost, Ferrari vědělo o Vettelovi dlouho, že bez dobrého auta nic nepředvede a to, že Ferrari nezvládlo sezonu není nic, čím by se mělo schazovat to, že ji McLaren zvládl
-
-
-
rock
13:15 16.02.2021 85.160.68.XXXMožná jsme se úplně nepochopili, já tím výkon McLarenu neshazuji. Štěstí přeje připraveným a McLaren připravený byl. Nenechal si odebrat žádné body (narozdíl od Racing Pointu), nasmlouval si piloty, kteří OBA byli přínosní (narozdíl od Ferrari a v menší míře i od Renaultu a Racing Pointu), dal taky všem lekci v efektivitě; 3. místo v šampionátu s pouhými 202 b, tedy necelých 12 b na závod, to je něco, co tu v současném bodovém systému ještě nebylo.
To všechno je v pořádku a uznávám to.
Chtěl jsem jenom zdůraznit, že příští rok by to stačit nemuselo. -
-
-
rock
13:48 16.02.2021 85.160.68.XXXSamozřejmě, že to BYL výsměch. Jestliže z r. 2019 legálně znali jejich tvar a konstrukci, technickým předpisům pro r. 2020 vyhovovaly a do konceptu r. 2020 jim pasovaly, tak proč by na r. 2020 měli vymýšlet něco jiného jenom proto, aby to bylo jiné? Jak přesně chceš konstruktéra zbavit znalostí, které jsi mu povolil legálně načerpat?
Celá ta kauza byl výsměch a i ty odebrané body byl výsměch.-
Limbi
16:41 16.02.2021 147.228.70.XXXBuď rád, že se neřešilo. Jak je možné, že to auto RP je i v hodně malých detailech stejné jako Mercedes. Myslím, že jak RP, tak Mercedes jsou rádi za to jak to dopadlo, protože si myslím, že tam došlo k okopírování na základě úplně jiných informací než jsou jenom fotky. Takovou prasárnu si nedovolí ani Red bull a AT a to jsou mateřské stáje jedné značky. Já bych celé to auto postavil mimo pohár konstruktérů, protože nebylo původní ale z větší části převzaté. Sám jsem konstruktér a hanba by mě fackovala navrhovat něco metodou kopírování bez vlastní myšlenky a porozumění tomu. Jedna věc je inspirace a druhé kopírování. Tady to bylo to druhé a hodně sprosté a okaté. Pokud neumím navrhovat auta v F1 sám, tak dělám něco na co stačím... Hlavně že v roce 2007 dostal McLaren pokutu 100 mega a vyloučení z poháru za držení dokumentace Ferrari. Auto bylo naprosto jiné a nikdo jim nedokázal vůbec žádné zneužití. To je teprve výsměch.
-
-
-
-
-
-
kubajs
22:05 15.02.2021 45.82.234.XXXUživateli bylo zakázáno přispívání do diskuzí. Opakovaně porušoval podmínky diskuze.
-