Wolffová zklamaná z angažování Sutila

Williams | foto: Williams F1 Team

Susie Wolffová přiznala, že byla překvapená a zklamaná tím, že Williams angažoval Adriana Sutila na pozici rezervního jezdce.

Angažováním Sutila se nic nemění na programu Wolffové, která je oficiálně vývojovou jezdkyní týmu. Je jasné, že Susie vždy tajně doufala, že by v případě, že jeden ze závodních pilotů z jakéhokoliv případu nemohl zúčastnit Grand Prix, byla povolána do služby právě ona. 

"Díky jeho velkým zkušenostem ze 128 závodů Formule 1 zná Adrian velmi dobře tuto novou generaci aut, se kterou jezdil v roce 2014. Je tak ideálním nováčkem [v týmu] pro rok 2015. Soutěž v poháru konstrukterů bude letos docela intenzivní a my tak vybrali pilota se solidním párem rukou a zkušenostmi pro pilotování FW37, kdyby bylo potřeba," řekl Frank Williams

"Je to překvapením pro nás všechny. Vůbec jsem to nečekala. Samozřejmě, že jsem zklamaná. Nebyla jsem informovaná o probíhajících jednáních mezi týmem a Adrianem. Rozhodnutí Williamsu respektují. Myslím, že chtěli někoho s většími zkušenostmi, než mám já, a tak vybrali Adriana," komentuje situaci Susie Wolffová.


Susie za volantem aktuálního monopostu FW37 v Barceloně na předsezonních testech 
(foto: Williams F1 Team)

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 8 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy