DISKUZE K ČLÁNKU Mercedesy stále na čele, ztráta Ferrari se prohlubuje. McLaren před Red Bullem, Hamilton míří ke komisařům

PAUL RICARD - 2. TRÉNINK; Mercedesy ve Francii kralovaly také odpoledne, nejrychlejší čas v 2. tréninku zajel Valtteri Bottas, Ferrari končí na třetím a čtvrtém místě se ztrátou převyšující 6 desetin sekundy.

 zpět na článek přehled všech diskuzí

Diskuze: Mercedesy stále na čele, ztráta Ferrari se prohlubuje. McLaren před Red Bullem, Hamilton míří ke komisařům

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 126, poslední 22.06.2019 19:22 Vložte komentář

Zobrazit příspěvky: všechny podle vláken všechny podle času

  • JaXí

    JaXí

    81.162.192.XXX
    Zdravím, jsem čerstvě zaregistrovaný uživatel na této stránce. Chci se vyjádřit k situaci ve Ferrari. Ferrari má rozhodně horší auto než loni, ale není tak špatné, aby se s ním nedalo zvítězit. Nechci se vracet k tomu incidentu v Kanadě, kdy se Vettel vrátil na trať, ale nebýt té penalizace tak Vettel zvítězil. To znamená jedno, že Ferrari není tak špatné jak vypadalo v Melbourne. Leclerc je obrovský talent, který se stále ještě učí, ale myslím, že se z něho určitě stane mistr světa. Nevím proč někteří pořád naráží na Vettela, chápu získal 4 tituly v absolutně dominantním autě, ale to samé můžeme říct o Hamiltonovi. Někteří tvrdí, že Vettel ve Ferrari nic nepřevedl, ale vzpomeňte si na Hamiltona v roce 2011 nebo 2012 to byl asi úplně stejný případ.

    + 1 / − 0

    ohodnotit kladně záporně

    Reagovat Nahlásit
Zavřít reklamu