DISKUZE K ČLÁNKU Motor Renault bude letos výkonnější i spolehlivější, pro kvalifikaci dostane zvláštní módy

Renault prožil dobrou zimu, kdy se mu podařilo navýšit výkon své pohonné jednotky i zlepšit její spolehlivost. To je povzbuzením i pro jeho zákazníky, kteří by si to letos rádi rozdávali o vítězství s Ferrari a Mercedesy.

 zpět na článek přehled všech diskuzí

Diskuze: Motor Renault bude letos výkonnější i spolehlivější, pro kvalifikaci dostane zvláštní módy

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 32, poslední 14.02.2018 09:15 Vložte komentář

Zobrazit příspěvky: všechny podle vláken všechny podle času

  • uzivatel001639

    uzivatel001639

    89.111.77.XXX
    Peny clanek, diky za nej. Doufejme ze skutecnost bude takova jak se zde pise a ze boje budou vyrovnane.
    S ohledem na zkusenost kterou mame s temito motory od Renultu (clanek je o Renaultu) bych tvrzeni "Renault prožil dobrou zimu, kdy se mu podařilo navýšit výkon své pohonné jednotky i zlepšit její spolehlivost" nebral až tak vážně. Počkejme na testy a první závody. Trochu mě zde chybí to optimisticke "Překonali jsme vykon 1000" podobně jako Mercedes a Ferrari.

    Dalsi vec jsou zkusenosti. Ano, da se sohlasit, ze Renault ma mnohem vetsi zkusenosti s F1 za posledni roky, protote nebyl mimo. To samozrejme muze byt a asi i bude plus pro McL.

    Zajimave je informace "Je to tam vyspělejší než u Hondy. Možná nemají tolik parádních dynamometrů, ale mají zkrátka více zkušenosti" Z toho mi tak nějak vychází, že Honda ma modernejsi fabriku, je vyspelejsi (coz tak nejak naznacilo i TR) a ze do toho pravdepodobne sype vice. Pravdepodobne z tohoto plynou i problemy Renaultu se spolehlivosti a vykonem oproti Mercedesu a Ferrari. Jejich technicke zazemi asi trochu zaostava.

    + 2 / − 3

    ohodnotit kladně záporně

    Reagovat Nahlásit
Zavřít reklamu