DISKUZE K ČLÁNKU FIA obhajuje koncept Halo: Jedná se o nejlepší existující řešení ochrany hlavy

V příštím roce by se ochranný prvek Halo měl objevit na všech monopostech Formule 1. Toto rozhodnutí Mezinárodní automobilové federace zatím nenachází moc pochopení, a to primárně kvůli vzhledu.

 zpět na článek přehled všech diskuzí

Diskuze: FIA obhajuje koncept Halo: Jedná se o nejlepší existující řešení ochrany hlavy

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 28, poslední 25.07.2017 18:14 Vložte komentář

Zobrazit příspěvky: všechny podle vláken všechny podle času

  • Easy

    Easy

    109.81.209.XXX
    "Risk je jednou z esencí motorsportu, naším cílem, jakožto zaštiťující organizace, je ale tento faktor co nejvíce omezovat..."

    Tohle říká vše! Motorsport vždy byl, je a bude nebezpečný. Ve vrcholných disciplínách jakou F1 je závodí královsky placení jezdci, kteří toto riziko podstupují dobrovolně. Když z F1 udělají zorbing, nikdo se už na to koukat nebude a celá starost o F1 bude k ničemu. To by si ve FIA měli uvědomit. Měl jsem zato, že tato organizace je tu od toho, aby držela ochrannou ruku nad motorsportem a nehrála roli propagátora zelených a úzkostlivé snahy o nadměrnou bezpečnost. Výsledkem její činnosti jsou čím dál nudnější a sterilnější okruhy (po úpravách i ty starší) a monoposty, kterým se pomalu smějí i malé děti. Nebude trvat dlouho a F1 se dostane na úroveň fotbalu. Megaplacení účastníci cirkusu.

    + 4 / − 0

    ohodnotit kladně záporně

    Reagovat Nahlásit
Zavřít reklamu