DISKUZE K ČLÁNKU Kolega ať si přijde na všechno sám, já také neopisuji, prohlásil Hamilton
Pojem "tým" by měl být synonymem spolupráce a sdílení informací, které by vedly ke kolektivnímu výsledku. Mnohokrát ostatně slyšíme, že by činnost pilotů měla brát v úvahu právě tento prvek. Ovšem trojnásobný mistr světa a velký favorit nadcházející sezóny to vidí jinak.
zpět na článek přehled všech diskuzíDiskuze: Kolega ať si přijde na všechno sám, já také neopisuji, prohlásil Hamilton
Přidejte svůj názorMístní přihlášení
Přihlášení sociálními sítěmi
Nejlepší názory
Zobrazit příspěvky: Podle vláken Podle času
-
-
-
-
Situs
10:56 19.02.2017 85.70.164.XXXTaké bych nebyl rád kdyby parťák díky datům detailně studoval mou jízdu a díky mě se na mě připravoval Ale, s tím měl Ham přijít když přicházel do F1, tam se mu data Alonsa sakra hodili, pak s Jensonem dokonce nějaká data vypouštěl i veřejně No a teď najednou když je to už starej mazák, tak se mu nechce ukazovat Bottasovi jak jezdí. Trochu pokrytecké.-
RoBertino
11:02 19.02.2017 83.208.82.XXXMůžeme za tím vidět plno eventualit. Mezi nimi i tu, že se třeba svým způsobem bojí Bottase. V něčem do jisté míry má pravdu, ostatně pokud se začtete do vzpomínek našeho skvělého závodníka Františka Šťastného, on také nebyl nijak nadšený, když mu někdo (včetně kamaráda Gustava Havla) jel za zadkem a četl stopu. Tady se můžeme dohadovat, jak dalece může ona týmová spolupráce zajít... A k výše uvedenému: není to jen Hamilton, kdo může a třeba i chce rychle a rád zapomínat.-
Mike17
11:08 19.02.2017 93.99.87.XXXTo je pravda. A jak sám píšeš, přečíst brzdný bod můžeš stejně dobře tím, že mu pojedeš za zadkem, jak z počítače. Ale prostě to tak je a bylo to tak, když do F1 přišel a rád toho využil. Pokud se mu to nelíbí, mohl zůstat u motokár, nebo jezdit rally.
-
Aktuálně
Nadcházející závod 3.11.2024
GP Brazílie71 kol (305.879km)
Autodromo Carlos Pace
-
Pátek
- 1. Trénink (15:30 - 16:30)
- Kvalifikace (19:00)
-
Sobota
- 2. Trénink (15:30 - 16:30)