Solidní kvalifikace Williamsu

Webber, Mark

Webber, Mark | foto: BMW Motorsport

Mark Webber s Nickem Heidfeldem opět svedli těsný souboj, opět rychlejší Australan.

BMW WilliamsF1 Team je s dnešní kvalifikací spokojen a chválí si nové aerodynamické prvky speciálně připravené pro okruh v Sepangu.

Mark Webber (6.): "Jsem s mým dnešním časem spokojen. Na tomto okruhu se mi dařilo i v minulosti, tak doufám, že se mi podaří startovní pozici zítra ještě zlepšit a dojet na pěkném místě do cíle. Po včerejším frustrujícím tréninku, kde jsem odpoledne nemohl vyjet, je příjemné být v první šestce. Navíc se zdá, že pneumatiky Michelin si tu vedou lépe než konkurence, takže myslím, že nás může čekat dobrý závod."

Nick Heidfeld (8.): "Jsem docela spokojený. Vyvážení nebylo ideální a v několika zatáčkách jsem kvůli tomu trochu ztratil, ale trať byla ještě pořád špinavá, když jsem jel měřené kolo, takže myslím, že to je při tom všem dobrý čas. Také jsem rád, že jsem před Michaelem Schumacherem, zvlášť když jsme jeli prakticky za stejných podmínek. Mám z toho dobrý pocit a věřím si do závodu, protože se mi včera dařilo v delších jízdách. Nové aerodynamické díly jsou opravdu dobré."

Foto: BMW Motorsport

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu