Mosleyův návrat do F1 nečekejte. Tak pravil Ecclestone

Ecclestone už v Mosleyho návrat nevěří

Ecclestone už v Mosleyho návrat nevěří | foto: Jaypee Sports

Ještě na sklonku července boss F1 Bernie Ecclestone tvrdil, že by byl bývalý prezident F1 Max Mosley vítanou posilou současné formule 1. Nyní principál cirkusu nazývaném královnou motoristického sportu Mosleyovy příznivce nepotěšil.

Pokud spekulace o návratu zakladatele značky March a někdejšího prezidenta FIA nabraly na intenzitě, stalo se tak díky zhoršující se situaci v F1. A přispěl k tomu i půlhodinový televizní rozhovor Mosleye a Ecclestonea na začátku tohoto týdne, realizovaný stanicí ZDF.

Ecclestone označil Todtův demokratický přístup a malou odvahu radikálně řešit nastálé těžkosti jako problém. Také prohlásil, že útoky na Maxe Mosleyho během jeho skandálu rozpoutaného plátkem News of the World byly "politováníhodné". Sám Mosley dodatečně znovu Bernieho přístup ocenil: "Bernie byl první, který veřejně prohlásil, že následná štvanice byla chybou."

Debata by podle odborníků mohla být a hlavně měla být pro Todta signálem, že pokud chce vyřešit hromadící se problémy v F1, bude muset jednat v Mosleyho duchu. "Bude to do jisté míry bolestivé, ale jinak to nepůjde," komentuje celou záležitost list The Telegraph.

Vyskytly se samozřejmě otázky, zda společné vystoupení v televizi má naznačovat případné obnovení někdejší spolupráce dua Ecclestone-Mosley na půdě F1. Na to Ecclestone velice rázně zareagoval: "Ne, Mosley už nechce mít s F1 nic společného. Byl tam pouze proto, že s ním televize chtěla udělat rozhovor, žádné další souvislosti v tom nehledejte."

Diskuze:

Počet příspěvků: 1 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu