Alonso bude příští rok bojovat o titul

Na třetí titul si podle odhadů Alonso ještě počká

Na třetí titul si podle odhadů Alonso ještě počká | foto: McLaren

Alespoň to si myslí jeho osobní manažer Luis Garcia Abad. Španělský pilot i přes doposud nepovedenou sezónu zůstává jedním z nejvíce ceněných jezdců - podle fanoušků ani výsledkový pokles neubral nic na jeho schopnostech a oblíbenosti.

Ostatně kvalit dvojnásobného mistra světa si všímá i principál F1 Bernie Ecclestone, který ho dokonce zařadil do svého Dream Teamu (čtětě zde). V nedávném rozhovoru však Bernie na otázku, zda se Alonso v příštím roce odrazí k výrazně lepším výsledkům a bude jedním z kandidátů na titul, odpověděl zamítavě.

O něčem jiném je přesvědčen Abad, ačkoliv i on připouští, že Alonso nejspíš třetí titul nezíská. Předpokládá však, že čtyřiatřicetiletý Fernando bude působit v samotné špičce. "Fernando v roce 2016 bude bojovat o titul, o tom není pochyb," svěřil se Abad periodiku Cadena Ser. "McLaren Honda je vítězná kombinace a pořád mají dost času dosáhnout toho, aby všechno dohromady efektivně fungovalo.

Dnešní slabiny budou zítra jejich silnou stránkou. Jsou tu už první pozitivní signály, které naznačují potenciální sílu týmu v následujících měsících," hraje si na pověstnou Sibylu Alonsův manažer.

Button na adresu svého týmového kolegy pro časopis F1 Racing řekl: "Jezdím v týmu s jedním z nejlepších pilotů v historii F1. S parťákem jako je on nejde jen o to odvést nejlepší výkony proti soupeřům, dává vám možnost posoudit sama sebe. Je to přesně to, co mi vyhovuje a Fernando mi dává obrovskou motivaci."

Diskuze:

Počet příspěvků: 5 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu