Ferrari těší, že je Räikkönen v Maranellu stále častěji, včera se povozil s LaFerrari

Räikkönen, Kimi

Räikkönen, Kimi | foto: Scuderia Ferrari

Kimi Räikkönen se podle Ferrari objevuje v Maranellu stále častěji. Včera opět navštívil továrnu, aby se s inženýry připravil na test v Bahrajnu, přitom se svezl se supersportovním silničním vozem LaFerrari.

Fin sice nepatří mezi fanoušky simulátoru, podobně jako Fernando Alonso, na kterého Felipe Massa nedávno prozradil, že do něj usedal jen velmi zřídka. "Loni jsem hodně pracoval na vývoji vozu a na simulátoru jsem byl prakticky jediným pilotem, protože tam nebýval," řekl Brazilec v rozhovoru pro portugalská média..

Ferrari nyní těší, že je "Räikkönen stále častěji viděn v Maranellu, což je důkaz, že se plánuje ještě více zapojit do chodu týmu, než tomu bylo v minulosti," uvádí tým na svých internetových stránkách.

Kimi včera v Maranellu absolvoval několik schůzek s inženýry, aby připravili program pro nadcházející testování v Bahrajnu a doladili jeho sezení v kokpitu nového monopostu F14 T. Den zakončil svezením s LaFerrari - výkonným silničním vozem.

"Fin se brzy za volantem supervozu cítil pohodlně, ale nezbylo mu dostatek času, aby jeho výkonnost otestoval na dráze ve Fioranu. Na to dojde příště, jelikož se Kimi cítí v Maranellu stále více doma," dodává Ferrari.

kimi
Kimi Räikkönen a LaFerrari (foto: Scuderia Ferrari)

Diskuze:

Počet příspěvků: 21 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu