Horner tipuje, že Hamilton zůstane v McLarenu

McLaren

McLaren | foto: McLaren

Eddie Jordan minulý týden rozvířil spekulace ohledně přestupu Lewise Hamiltona z McLarenu do Mercedesu. Šéf stáje Red Bull Christian Horner si však myslí, že Brit nakonec působiště nezmění.

Hamiltona zastupuje společnost XIX Entertainment, která se mu snaží vyjednat co nejlukrativnější smlouvu. Během letní přestávky údajně oslovila Ferrari a Red Bull, nyní také Mercedes.

Není jediný, jehož budoucnost se horečně probírá: Ecclestone svým výrokem rozvířil spekulace i o možném odchodu Michaela Schumachera. Horner je však spíše názoru, že vše zůstane při starém a Hamilton ani Schumacher neodejdou.

"Je zajímavé sledovat všechny ty hry a dozvědět se, kdo bude sedět na židlích, až přestane hrát hudba. Pokud věříte Eddiemu Jordanovi, pak Hamilton odejde, a když věříte Berniemu, pak se Schumacher znovu vrátí do důchodu. Jako vždy se o tom hodně hovoří, ale já si nemyslím, že se toho moc změní, jakmile přestane hrát hudba," uvádí Horner pro rakouskou Servus TV.

Podobný názor má i bývalý jezdec F1 - Christian Danner: "Příběh Hamiltona je o jeho pozici v McLarenu - o tom, jak na sebe může ve světě vydělávat a jaká práva dostane. Pokud však bude naslouchat hlasu svého závodního srdce, zůstane v McLarenu, kde má nejvyšší šanci na to, aby se stal znovu mistrem světa. Tečka."

mclaren
Odejde či zůstane? (foto: McLaren Mercedes)

Diskuze:

Počet příspěvků: 4 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu