Schumacher se v Kanadě cítí být dobrému výsledku nejblíže od svého návratu

Mercedes

Mercedes | foto: Daimler AG

Michael Schumacher před Velkou cenou Kanady hýří sebevědomím. Očekává, že budou v ještě lepší formě než v předchozích závodech, okruh v Montrealu by měl monopostu Mercedesu sedět.

"Velmi si tady věřím. Pokud vezmeme v úvahu čas od mého návratu po současnosti, o tomto víkendu jsme zřejmě tak blízko dobrému výsledku, jak je to jen možné," myslí si sedminásobný mistr světa Formule 1.

Při hodnocení svých šancí uvádí: "Řekněme to takto: mám rád číslo sedm. Montreal je určitě tím správným směrem [pro vůz Mercedesu]. Myslím, že jsme v Monaku viděli, že můžeme být silní, a zde jsme v podobné situaci, která pro nás může být dobrá."

Myslím, že jsme byli hodně silní vlastně už od Malajsie. Dobře jsme porozuměli vozu a dokázali jsme poté odjet konzistentní závody. Všechno je to o pochopení vozu a o tom, abyste z něj dostali maximum.

Počasí hraje velkou roli, také teploty očekávané pro ten velký den - protože v sobotu pracujete na jemném doladění vozu a před nedělí nemůžete nic měnit. Takže musíte předvídat, jaké to bude.

Když se podíváte na Čínu, rozdíl pěti stupňů v teplotě dráhy najednou vše otočil v náš prospěch, zatímco předtím to tak skvěle nevypadalo. Budeme mít takovou šanci o tomto víkendu? Bude to tak, jak předvídáme? Toť otázka," filozofuje na závěr Schumacher.

schumacher
Michael Schumacher cítí v Kanadě šanci na velký úspěch (foto: Mercedes AMG F1 Team)

Diskuze:

Počet příspěvků: 22 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu