Di Resta brání rozhodnutí Force Indie podepsat s Hülkenbergem

Force India

Force India | foto: Sahara Force India

Podle Paula di Resty Force India učinila dobře, když podepsala smlouvu s Nicem Hülkenbergem. Týmu podle něj "dodá jiskru."

Force India minulý měsíc oznámila, že v letošní sezóně za ní místo Adriana Sutila bude závodit Hülkenberg, jenž v roce 2010 jezdil za Williams, s nímž dokonce vyhrál kvalifikaci před Velkou cenou Brazílie.

"Adrian byl rychlým klukem, který tady byl pět let - a v F1 nesetrváte, když jste pomalí. Byl velkou součástí Force Indie, její rada se však rozhodla podepsat s Nicem a to by mělo být vzrušující," popisuje Di Resta během výstavy Autosport International Show.

Z pohledu jezdeckého složení jsme mladým týmem, týmu by to však také mělo dodat jiskru. Musíme být dobrými kolegy, dobře spolupracovat, ale také být na dráze soupeřiví, abychom jeden druhého mohli popohánět. Nevidím důvod, proč by k tomu nemohlo docházet a proč bychom se nemohli zároveň podporovat."

di_resta
Paul di Resta v Japonsku (foto: Sahara Force India)

"Jsme na tom zhruba stejně, máme stejné zkušenosti, takže by to mělo být dobré. Společně už pracujeme, podsouváme týmu nápady na zlepšení proti loňskému roku, ten se tím zabývá," dodává Di Resta.

Diskuze:

Počet příspěvků: 2 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu