McLaren před Indií: Není důvod, proč bychom tam neměli být silní

McLaren

McLaren | foto: McLaren

McLaren se dle svého šéfa Martina Whitmarshe do Indie k prvnímu závodu už moc těší a věří, že i tam bude velmi konkurenceschopný.

"Očekávám něco vzrušujícího, myslím, že my všichni," říká Whitmarsh o nadcházející Velké ceně Indie. "Je to místo, kde jsme ještě nebyli, země, kterou jsme v kalendáři velkých cen neměli, takže to bude zajímavé."

Jakou šanci bude mít na zcela nové trati McLaren? "Myslím, že jsme v Japonsku byli celkem silní, celkem silní jsme byli i v Koreji, ale Red Bull odváděl dobrou práci. Doufejme tedy, že v Indii dojde ke změně, pokusíme se o to."

Indický okruh bude klást důraz na přítlak i maximální rychlost, což by McLarenu mohlo vyhovovat. Kvůli mnoha neznámým - jako je například druh asfaltu - je těžké cokoliv předpovídat, věří však, že McLaren bude na špici.

button
Práce na voze Jensona Buttona v korejských boxech (foto: Vodafone McLaren Mercedes)

"Nevím, jak nám to tam půjde, dokud nespatříme povrch a to, jaký je. Neexistuje důvod, proč bychom tam nemohli být silní, ale jsem si zároveň jistý, že to bude Red Bull také, porazit se nás bude snažit i Ferrari. To je podle mě ta vzrušující výzva, na kterou se můžeme těšit do Indie," dodává Whitmarsh.

Diskuze:

Počet příspěvků: 5 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu