Jaké jsou oblíbené okruhy Heidfelda?

Renault

Renault | foto: Lotus F1 Team

Okruhy v Macau, na Nordschleife a v Suzuce patří mezi nejoblíběnější Nicka Heidfelda. Uměl by si však velmi dobře představit i závod v New Yorku.

Nick Heidfeld patří mezi nejzkušenější piloty v poli F1. Během své kariéry zažil již mnoho tratí. Pokud se ho zeptáte na jeho nejoblíběnější okruhy, tak vám 34 letý Němec řekne tři favority: Nordschleife na Nürburgringu je pro Nicka číslem jedna, pak jsou Macau a Suzuka.

Jezdec Renaultu pro server formula1.com říká: "Nordschleife je nejlepším okruhem na světě. Kdybych měl designovat svoji oblíbenou trať, tak bych vzal kompletní Nordschleife, Macau - moji druhou nejoblíbenější trať - a velkou část Suzuki. Pro mě jsou esíčka ze Suzuki takřka nepřekonatelné."

"Nevím, jakou další trať bych ještě přidal. Mám rád většinu tratí a těším se na to, až budu moci poznat nové tratě. Například se již hodně těším na Indii." Nick zkrátka přivítá každou další premiéru, například vstup na východní pobřeží Spojených států. "Před nějakou dobou tu byly diskuze, jestli by se nemělo jet v New Yorku. Byla by to fantastická kulisa.

Diskuze:

Počet příspěvků: 1 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu