Lopez by za kolegu rád viděl Španěla Vallese

USF1

USF1 | foto: www.usf1.com

Jose Maria Lopez je zatím stále jediným oznámeným jezdcem nové stáje USF1. Argentinec by si za kolegu přál svého starého známého Adriana Vallese.

Lopez dobře ví, proč si přeje za kolegu právě vítěze loňského ročníku Superleague Formula, Adriana Vallese. „Zaprvé je mladý, talentovaný a má spoustu zkušeností. Zadruhé ho znám z dob, kdy jsme se setkali ve vývojovém programu Renaultu,“ vysvětlil Argentinský závodník. „Je těžké hovořit o jiném jezdci. Často jsou posuzováni podle auta, které řídí, nebo podle týmu, ve kterém jsou. Adrianovi se ale dařilo ve všech kategoriích, ve kterých se objevil, a to ukazuje, jak je talentovaný,“ nešetřil chválou Lopez.

Adrian Valles

USF1 je pozadu s vývojem prvního vozu. Stáj ho zatím veřejnosti neodhalila, tajemstvím je také jméno druhého pilota. Argentinec se však nestrachuje, že by přítomnost týmu v šampionátu F1 byla ohrožena. „Jsem si stoprocentně jistí, že ve formuli jedna zůstaneme,“ řekl Lopez. Stejně neochvějně si je jistý, že si pro začátek své kariéry v královně motorsportu vybral správný tým.

„Jasně, že se to vyplatí. O tohle jsem hodně bojoval, ledasčím jsem si prošel. Je to šance, jak se vrátit na špičku motorsportu,“ řekl Argentinec, který v roce 2006 působil jako testovací jezdec Renaultu.

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu