Šachová partie stále pokračuje

Jednávání o tom, kdo z pilotů nakonec usedne do posledního závodního vozu neberou konce.

Překvapivé sdělení přišlo od šéfa stejnojmenné stáje Eddieho Jordana. „V ideálním případě bychom chtěli zkušeného jezdce,“ řekl Ir při prvních kolech nového vozu.

To spolu s reklamou Trust na boku EJ14 vedlo k tomu, že se začalo hovořit o možném dalším jednání s Josem Verstappenem, neboť právě peníze Trustu měli Holanďanovi pomoci k místu, jež nyní získal Nick Heidfeld. Také se ale hovoří o tom, že generální sponzor Benson & Hedges požaduje britského pilota.

„Ne tak docela. Jos je zkušený a známe jeho kvality, ale není jediným jezdcem na světě. Pokud by ale nakonec pro nás jezdil, bylo by to fajn,“ dodal Jordan. Potvrdil, že mezi ním a společností Trust jednání proběhla. „Až budeme mít vše připraveno, učiníme prohlášení.“

A co tedy s posledním místem na závodním roštu? „Stále je ještě jedno sedadlo volné. Zatím finalistu nemáme,“ nechal pootevřené dveře dalším dohadům zakladatel a šéf stáje. Ve hře by měli být Firman, McNish, ale také mladý Ital Pantano s velkými sponzory a možná tedy i nakonec Jos Verstappen.


Foto: Archiv

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu