Alonso viní ze špatného výsledku kvalifikaci

Red Bull

Red Bull | foto: Renault Sport F1

RENAULT – REVIEW; Oba piloti Renaultu dnes skončili mimo body. Alonso viní nepodařenou kvalifikaci a následnou penalizaci. Podle šéfa týmu Bella je ale náladu v týmu dobrá a do nastávajících velkých cen míří plni optimismu.

Fernando Alonso, 10.
Můj závod byl dnes poznamenaný kvalifikací, protože i když bylo auto dobré a hodně jsem se snažil, nestačilo to ani na jediný bod. Teď se musíme soustředit na dva zbývající závody a ujistit se, že se dobře kvalifikujeme, protože pokud se to povede, jsem si jistý, že můžeme získat dost bodů a dobře zakončit sezónu.

Romain Grosjean, 16.
Pro mě to bylo každopádně těžké odpoledne. Auto bylo s palivem hodně těžké a špatně se řídilo, bylo hodně nedotáčivé. Okruh v Suzuce pro mě byl také nový, ale udělal jsem, co bylo v mých silách, abych dokončil závod bez problémů. Teď se těším na další závod v Brazílii.

Bob Bell, šéf týmu
Bylo by jednoduché říct, že nás závod zklamal, ale ve skutečnosti nás zklamala kvalifikace, která opravdu předurčila, co se stane v závodu. Fernando odvedl skvělou práci a získal šest míst, ale myslím, že to mohl být úplně jiný příběh, nebýt jeho penalizace. Romain odjel solidní závod, dovezl auto v pořádku, víc jsme od něj nečekali, vzhledem ke startovní pozici. Takže to nebyl skvělý víkend, ale existují pozitiva: tým dobře pracoval společně, zůstáváme dobře naladěni a míříme do Brazílie s neutuchajícím optimismem.

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu