Button: Honda nebo nic

Button, Jenson

Button, Jenson | foto: Honda Racing F1

Jenson Button prohlásil, že se soustředí na příští sezónu v Hondě, bez ohledu na to, že tým má být prodán.

Podle informací zevnitř týmu se o koupi zajímají již tři kupci a tým doufá, že k dohodě dojde ještě před Vánoci. Button, který nedávno podepsal dlouhodobý kontrakt s Hondou, by tak nemusel podstoupit roční půst.

"V této chvíli se zcela soustředím na práci s týmem, se kterým zkoušíme najít někoho, kdo by nás koupil - to by byla má nejlepší volba pro příští rok," řekl 28-letý pilot. "Raději bych se vyhnul roční pauze, protože to pro závodního pilota není nikdy dobré. Ale i to je, holt, možnost. Mým hlavním cílem nicméně zůstává závodit s týmem z Brackley, jakkoliv se příští rok bude jmenovat."

Jenson zůstává tedy loajální vůči svému týmu, který věnuje veškeré úsilí tomu, aby se v roce 2009 představil v mnohem lepším světle než v předchozích dvou letech. "Jsem docela pozitivní ohledně budoucnost - pokud se najde kupec, bude to pro každého velká příležitost. Máme opravdu jedno z nejlepších vybavení. Máme úžasného šéfa - Rosse Brawna - a všichni v továrně tvrdě pracují, abychom mohli příští rok závodit. Dostaneme-li se příští rok na startovní rošt, budeme velmi silným týmem."

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu