Di Resta by rád jezdil v F1 i za průměrný tým

Fisichella, Giancarlo

Fisichella, Giancarlo | foto: Sahara Force India

Chráněnec McLarnu Paul di Resta přilil trochu benzínu do ohně boje o místo ve Force India pro příští rok. Řekl, že by rád závodil i za průměrný tým, pokud by dostal tu možnost.

"Co je to špatný tým?" ptá se di Resta. "Pilot musí odvádět kdekoliv co nejlepší práci, musíte porážet svého týmového kolegu se stejnou technikou, pak můžete říkat, že vás brzdí auto."

V jednom z nejhorších týmu letošního startovního pole je tak trochu přetlak. Oba stávající piloti  (Giancarlo Fisichella a Adrian Sutil) sebevědomě prohlašují, že se o své místo nebojí a že příští rok se na startu určitě objeví. Jenže tým změnil technologického partnera - Ferrari nahradil McLaren, který by svůj vliv mohl využít i k prosazení svého pilota do závodní sedačky u Force India. Tuto možnost naznačili ve svých komentářích nejen Paul di Resta, ale i testovací pilot McLarenu - Pedro de la Rosa, jenž pro indickou stáj dokonce v listopadu testoval.



Oba jsou v očekávání a připravení příští rok závodit. "Bude to složité, ale přijmu tuto výzvu, bude-li to možné," dodal k tomu 22-letý di Resta.

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu