Toyota se trápí s přilnavostí

Trulli, Jarno

Trulli, Jarno | foto: Panasonic Toyota Racing

TOYOTA - REVIEW; Japonská stáj řešila na počátku víkendu problémy, ale v kvalifikaci už přišlo nepatrné zlepšení. Timo Glock odstartuje z první desítky, Trulli před jejími branami. Sice mohlo být lépe, ale největší konkurent Renault je až daleko vzadu.

Timo Glock, 8.
Udělal jsem maximum a s osmým místem jsem spokojen. Mé kolo v Q2 bylo velmi dobré. Docela mě překvapilo, že jsem byl konkurenceschopný, jelikož jsme měli na začátku víkendu potíže. Zlepšili jsme stabilitu vozu, ale na nerovném povrchu to není zrovna ideální. Takže s kvalifikací jsem opravdu spokojen. Je to výzva, zajet dobré kolo, protože přilnavost je v každé zatáčce jiná a počasí extrémní. V kokpitu je velmi horko. Očekávám, že předjíždění bude velmi náročné, takže jsme na skvělé pozici.

Jarno Trulli, 11.
Byla to náročná a frustrující kvalifikace. Chyběla nám přilnavost, nebo jsem se s vozem prostě nesžil. Proto nám Q3 unikla. Trápil jsem se celý víkend a nerovnost dráhy tomu ještě pomáhala. Podal jsem co nejlepší výkon, ale nestačilo to. Zítra se budu snažit co nejvíce.

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu