Raikkonen je spáč, Singapur mu nevadí

Räikkönen, Kimi

Räikkönen, Kimi | foto: Scuderia Ferrari

Kimi Raikkonen prostudoval časový plán víkendové Grand Prix Singapuru a je nadmíru spokojen. Pozdní hodiny finskému šampiónovi vyhovují.

Raikkonen přijel do Singapuru odbýt si sponzorské povinnosti. Avšak i tyto, jezdci nenáviděné akce, na něm nezanechaly žádný efekt. Na závod se těší, především kvůli večerním jízdám.

„V současné době jsem mé spánkové návyky nezměnil, uvidím jak se to bude vyvíjet. Čeká nás noční závod, ale uprostřed noci rozhodně není. Je to spíše večerní podnik, což ve své podstatě nic nemění. Půjdu spát, až se mi bude chtít a stejně budu i vstávat,“ řekl Raikkonen jenž na počátku své kariéry v F1 spával i po obědě před závodem.

Raikkonen si okruh ještě neprošel, teprve dnes v jednu hodinu ho čeká ostrá zkouška v podobě úvodního tréninku. „Viděl jsem světla okolo okruhu a vypadalo to přesně jako ve dne. Takže problémy s viditelností určitě nebudou. Je pěkné mít ve Formuli 1 něco nového a pro diváky to bude docela zábava. Než rána, mám raději večery, takže to by mi mihlo sedět.“

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu