Red Bull boduje, opět zásluhou Marka Webbera

Coulthard, David

Coulthard, David | foto: Red Bull Racing

RED BULL - REVIEW; Mark Webber už má bodované pozice předplacené, ať už se jedná o slunečný závod nebo deštivé podmínky v ulicích Monte Carla, vždy na body dosáhne. David Coulthard byl jedním z pilotů, kdo nezvládl aquaplanning v zatáčce Casino a se závodem se rozloučil předčasně.

Mark Webber, 4.
Skvělý výsledek, který nám zajišťuje body. Vzhledem k jízdě to nebyl nejzáživnější závod na světě, ale mokré podmínky na jeho počátku  byly obtížné, u Casina jsme dostávali aquaplanning. Pneumatiky intermediate už nebyly schopné během silného deště poskytovat dostatečnou přilnavost, ale pak přestalo pršet a my začali uvažovat o výměně pneumatik. Kéž bychom měli ještě o trochu více paliva, museli jsme měnit na suché pět kol před ideálním stavem. Nebylo to perfektní, ale tým odvedl dobrou práci.

David Coulthard, nedojel
Vždy je to závod, kdy si musíte dávat velký pozor. Měl jsem problémy při podřazování, ty mě dostihly u Casina. Zvládl jsem vůz, pak ještě jednou a ještě jednou, potom jsem havaroval. Zdá se, že Sebastien (Bourdais) měl stejný problém a skončil v místě mé havárie. Jsem ohromně zklamán, kdybychom zůstali mimo problémy, určitě bychom získali body.

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu