Nové světlo v případu Jordan - Vodafone

Dle důkazu, jenž předložili právní zástupci společnosti Vodafone se jeví se domnělá dohoda Jordan - Vodafone v poněkud jiném světle.

Již to tak vypadá, že Eddie Jordan hrál do dvou směrů. Na straně jedné probíhala jednání s Vodafone a na straně druhé vyjednával majitel stáje Jordan Ford s jinou telekomunikační společností. Nejedná se o nikoho jiného, než v F1dobře známou společnost Orange, které byla hlavním sponzorem zkrachovalého týmu Arrows.

Vodafone předložilo při soudním projednání Jordanovy žádosti o finanční odškodnění za odstoupení od ústní dohody dopis, který zaslal Jordan společnosti Orange a ve kterém jsou uvedeny detaily generálního sponzorství stáje na tři roky.

Dopis byl odeslaný měsíc po datu, ke kterému Eddie Jordan udává souhlas Vodafone se sponzorstvím na 3 roky v rozsahu 150 milionů USD a dříve, než byla podána žaloba vůči Vodafone. Dle tohoto důkazního materiálu se tak zdá, že se Jordan snažil uzavřít tuto dohodu nejen se společností Vodafone, ale i Orange. Možná se však k podání žádosti o odškodnění rozhodl příliš pozdě...

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu